Haemme jatkuvasti uusia kykyjä

Mectalent Promo 2019 small 15.jpg

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA KYKYJÄ

Kiinnostaako haastava työ, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta? Haemme jatkuvasti uusia kykyjä monitaitoiseen joukkueeseemme. Tärkein arvo työssämme on olla luotettava kumppani asiakkaille. Teemme työn räätälöidysti kulloiseenkin tarpeeseen juuri asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pyrimme aina virheettömyyteen.

Jos sinulla on oman alasi vankka osaaminen, olet halukas kehittämään taitojasi ja olet valmis vaativiin haasteisiin, jätä meille hakemus. Työntekijöidemme kokemuksista voit lukea uratarinoistamme.

 

Työharjoitteluun

Kova hinku oppia uutta? Haluatko jalansijan työelämään? Työharjoittelussa saat mahdollisuuden näyttää kykysi, ota yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi

Hae meille töihin

Innostutko helposti haasteista? Etsitkö uusia tuulia? Kerro meille osaamisalueestasi ja hae töihin huippuosaajiemme joukkoon.

Uratarinoita

Palkitsevinta on, kun näkee kättensä työn tuloksen ja saa asiakkaan ilahtumaan. Näin mectalentilaiset kuvailevat monipuolisia tehtäviään

 Hae nyt:

Mectalent Promo 2019 small 94.jpg

KOKOONPANIJA

Haemme nyt joukkoomme kokoonpanon ammattilaista laitevalmistuksen vaihteleviin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu: Kokoonpanotiimin osana erilaiset laitevalmistuksen kokoonpanotehtävät oman osaamisen mukaan (mekaniikka, pneumatiikka, testaus)

Arvostamme: Soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä, piirustustenlukutaitoa, tarkkuutta ja täsmällisyyttä, laadun merkityksen ymmärrystä, motivoitunutta ja innostavaa asennetta, tietoteknisiä valmiuksia.

Tarjoamme: Monipuolisia ja haastavia tehtäviä menestyvässä yrityksessä, työskentelyn modernin teknologian parissa, mukavan työyhteisön, liikuntasaldon.

Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä 40h/viikko ja sopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Puhelintiedusteluihin vastaa
Tuotantopäällikkö Tuomas Kemppainen, puh. 0408452800

Kirjalliset hakemukset viitteellä ”Laitevalmistus” pyydämme toimittamaan 23.5.2019 mennessä osoitteeseen: rekry (a)mectalent.fi