Palvelemme sinua, jotta sinä saisit keskittyä olennaiseen

Mectalent Promo 2019 small 41B.jpg

Asiantuntemuksella on vankat juuret historiassa

Näyttökuva 2019-6-27 kello 19.39.29.png

Syvällä valtameren uumenissa tai kaukana äärettömässä avaruudessa – voi olla pala Mectalentia. Mectalentin kädenjälki ulottuu laajalle, mutta perustyö tehdään jalat tukevasti maanpinnalla asiakkaan arjessa. Työn perustana on asiantuntemus, jonka juuret juontavat pitkälle historiaan.

Mectalentin asiantuntemus ja kokemus ovat karttuneet jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1982, jolloin perustettiin Oulun Hienomekaniikka Oy. Uuden sysäyksen yhtiön tarinaan toi vuosi 1996, jolloin perustettiin kirurgisia instrumentteja ja implantteja eri puolille maailmaa valmistanut Coronaria Instruments Oy. Mectalent puolestaan syntyi syksyllä 2008, kun Oulun Hienomekaniikka ja Coronaria Instruments yhdistyivät.

Teollisuuden ja turvallisuusmekaniikan alalla toiminut Oulun Hienomekaniikka on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi komponenttien, moduulien ja kokonaisten tuoteperheiden koneistuksen toimittajana.

Ihmisen sydämessä tai luiden ytimissä – sielläkin on pala Mectalentia. Oulun Takalaanilassa nykyisin toimivan Mectalentin toiminnan kulmakiviä ovat tulevaisuudessakin entistä vahvempi asiantuntijuus, laaja-alainen osaaminen ja palvelu. Laatu ja luotettavuus tuntuvat asiakkaiden elämässä pitkäaikaisena kumppanuutena

Mectalent on osa suomalaista COR Group -kasvukonsernia.


 
 

 Toteutamme työt laadulla

Mectalent Promo 2019 small 10.jpg

Laatujärjestelmämme takaa korkean laadun

Kaiken työmme perustana on korkea laatu ja asiakkaiden laatuvaatimuksiin vastaaminen. Työmme raamina toimii sertifioitu laatujärjestelmä (ISO 9001 ja ISO 13485), joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. Sertifioitu laatujärjestelmä myös edellyttää prosessien ja toimintatapojen jatkuvaa kehitystyötä.

Lääketieteen laitteiden suunnittelumme ja tuotantomme perustuu sertifioituun ISO 13485 -laatujärjestelmään. Sen avulla varmistamme lainsäädännön turvallisuusvaatimusten täyttymisen ja riskien hallinnan tuotteen elinkaaren eri vaiheissa. Puolustus- ja ilmailuteollisuuden aloilla noudatamme AQAP 2110 ja EN 9100 -standardien vaatimuksia.


Laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan asiantuntijakumppani

Mectalent on laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan huippuasiantuntija. Toimintamme pääpaino on uusien teknologioiden, lääketieteen ja turvallisuusmekaniikan saroilla. Menetelmäkehitys, laitevalmistus, tarkkuus-, turvallisuus- ja valvontamekaniikka sekä kirurgiset laitteet ja implantit – siinä esimerkkejä työmme painopisteistä.

Toimimme aktiivisesti ja kekseliäästi kumppanina työsi arjessa. Palvelemme kokonaisvaltaisesti tuotteiden prosessipolun kaikissa etapeissa: ideoimme, suunnittelemme, analysoimme, valmistamme, mittaamme, dokumentoimme ja testaamme. Hoidamme myös lääkinnällisten laitteiden CE-hyväksynnän puolestasi, ja saat käsiisi täysin käyttövalmiin lopputuloksen.

Teemme työmme räätälöidysti kulloisenkin tarpeen mukaan, on kyseessä toiminnallinen kokonaisuus tai yksittäinen kappale. Laaja-alaisen osaamisen, useiden teknologioiden hallinnan, monipuolisen koulutustaustan ja akateemisen ongelmanratkaisukyvyn ansiosta pystymme vastaamaan vaativiin, lähes mahdottomiin haasteisiin.

Osaamisemme kattaa useat toimialat

Mectalent Promo 2019 small 96.jpg

Muutamia palvelutarinoitamme:

Millaisten haasteiden pohjalta syntyi ihon arpikudosta suojaava Quick Cover? Mikä ratkaisi ilmavalvonnan tutkajärjestelmän ohjauskeskusten valmistuksen Mectalentin eduksi? Entä millaisen avun tuo pienille potilaille lastenkirurgiassa käytetty laite?

Palvelutarinamme sen parhaiten kertovat: pystymme ratkaisemaan äärimmäisenkin vaativat haasteet.